belangstelling

HomeOver onsOnze mensen

Onze mensen


Onze mensen bestaat uit enthousiaste en toegewijde professionals, die stuk
voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme. Onderstaand overzicht biedt je de mogelijk om direct in contact te komen met de juiste persoon.Drs. Marko Jansen RA

Business Controller, - Adviseur, Interim Manager

Marko helpt ondernemers en organisaties met een financierings- en of bedrijfskundig vraagstuk. Met een expertise van 20 jaar als business controller helpt hij bij het creëren van Overzicht en Inzicht in de bedrijfsvoering (processen, informatie- en procedurestromen) en begeleidt deze/haar bij de verdere ontwikkeling.


Stian Geerts

Senior Adviseur, Trainer​, Persoonlijke Coach, Team Coach & Interim Manager

Stian deelt meer dan 20 jaar ervaring en belangstelling als adviseur, trainer, persoonlijke coach, teamcoach en interim manager. Zijn ervaring komt uit een combinatie van studies en praktijkuitvoering (rollen: directeur, manager, trainer, adviseur, coach) in leiderschap, management, ondernemerschap en sales. Hierdoor kan hij zijn kennis en ervaring delen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.


Drs. Eline Duine

Team Coach

Eline is een zeer gedreven teamcoach en staat garant voor kwaliteit. Ze heeft door haar opleiding en ervaring het vermogen om teams te coachen en te ontwikkelen. Daarnaast is ze coach aan de Academie voor Technology & Society aan de Haagse Hogeschool.


Hans van den Dungen

In memoriam., , New business manager & business development

In memoriam https://www.nacmuseum.nl/nieuws/hans-van-den-dungen-overleden Originele beschrijving bij deze foto van Hans: Hans heeft als ex-profvoetballer zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en de voetbalwereld. Hij weet als geen ander hoe je partijen bij elkaar moet brengen en hoe je maximaal rendement kan halen. Hans is gedreven in lead generatie, zakelijke sales, sportsponsoring, ontwikkeling en begeleiding bijzondere business events.


Drs. Ellen van 't Veer

Trainer, Pluimvee-dierenarts & Auteur

Ellen combineert haar liefde voor het dier met belangstelling voor de veehouder. Zij is pluimveedierenarts én trainer, een bijzondere combinatie. Voor bedrijven als Hybro (destijds Nutreco) en Marel Stork heeft zij als veterinair expert en trainer trainingen ontwikkeld en gegeven aan diverse doelgroepen van technisch managers tot area sales managers. Daarnaast was ze als docent-onderzoeker verbonden aan Universiteit Utrecht waar zij dierenartsen-in-spe heeft opgeleid op het gebied van pluimveegezondheid. Ellen wordt enthousiast wanneer ze complexe kennis kan delen en toegankelijk kan maken.


Stephan Trumpi

Golf Professional

Als ervaren golfprofessional nam Stephan Trumpi jaren geleden afscheid van de traditionele manier van het geven van golflessen. In plaats van halve en hele uurtjes op individuele basis, koos hij voor groepslessen die variëren van een dagdeel tot meerdere achtereenvolgende dagen. Stephan daagt zijn cursisten uit om zichzelf spannende en tóch realistische doelen te stellen. Vervolgens ondersteunt hij ze bij het realiseren van die doelen. Zo komt u stap voor stap verder - heel bewust!


Jos Oude Munnink

P&O adviseur

​Jos deelt meer dan 20 jaar ervaring en belangstelling in P&O beleid. Intern draagt ze er zorg voor dat we onder elkaar ook op dat vlak kunnen sparren en daardoor een nog betere (gespreks)partner zijn.


Henk van Dijk

Projectleider

Henk is zowel initiatiefnemer als projectleider. Een van Henk's projecten is blended learning en de training managementvaardigheden voor ondernemers en managers: Managen doe je zo!


Jeroen Vroege

Senior Adviseur, Trainer, Coach & Interim Manager

Jeroen deelt meer dan 20 jaar ervaring en belangstelling vanuit de automotive branche.


Bert Brans

Paarden Professional

Bert is als paardenprofessional en wedstrijdrijder vierspan gespecialiseerd in de mensport. Samen actief bezig zijn in de openlucht. Met de men your managementtraining gaan we samen aan de slag en zullen we topsport en management met elkaar gaan beleven.


Eli Smits

Senior Trainer, Persoonlijke Coach, Team Coach & Adviseur

Eli is goed in ontwikkelen van mensen. De combinatie van ervaring en mensgerichte competenties maken hem uniek om te zorgen dat uw mensen perspectief en resultaten hebben.


Dianne Habraken

Team Coach

Dianne Habraken werkt ruim vijftien jaar als coach voor individuen en teams met vraagstukken over leiderschap en samenwerking. Dianne is vanuit haar opleiding en ervaring zeer vertrouwd met de dynamiek van mens en organisatie.


Ton van der Teems

Interim Manager

Ton is een gedreven interim manager gericht op transitiemanagement, programmamanagement en commercieel management. Met meer dan 20 jaar werkervaring binnen de werkvelden transport, retail, consultancy en handel/industrie weet Ton op inspirerende wijze mens en bedrijfsresultaat met elkaar te verbinden.


Bert van Beers

Black Belt Lean

Bert haalt energie uit iemand ‘het bestaande’ anders te laten bekijken, om het hem of haar daarna zélf te laten aanscherpen. Bert is van nature nieuwsgierig en laagdrempelig in het stellen van ‘de juiste vragen’. Wat gaat er al goed? Maar ook: wat kan er nog beter? Hard op het proces maar zacht op de persoon. Continu bijdragen aan de verbetering van mens en organisatie. Vanuit zijn brede Lean kennis stelt Bert organisaties in staat het iedere dag weer een beetje beter te doen!


Marc van Mierlo

Master Black Belt Lean Six Sigma

Continu verbeteren vanuit de brede toolbox Lean Six Sigma is Marc op het lijf geschreven. Vanuit tomeloze energie en enthousiasme fungeert hij graag als aanjager van vernieuwing. Visionair: het zit in zijn DNA, maar ook vanuit een rustige omgeving data-crunchen vindt Marc heerlijk! Verbazen en nieuwe inzichten leveren; samen met mensen bouwen aan hun ambitie. En als het moet, zonder een blad voor de mond.