belangstelling

HomeErvaringen

Ervaringen


Ervaringen

Belangstelling voorziet allerlei organisaties in hun behoeften om te professionaliseren. In de loop der jaren hebben we enorm veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende type organisaties in verschillende sectoren.


De coöperatieve specialist in arbeidsbemiddeling

De coöperatieve specialist in arbeidsbemiddeling

lees meer »

Organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van accountancy, fiscaal- en juridisch advies, agrarisch advies en bedrijfseconomische dienstverlening.

lees meer »

De Aeres Groep is een kennisinstelling in het groene domein met 8.500 leerlingen

lees meer »

Agri Trader magazine: Nieuwe - gebruikte tweedehands occasion (agrarische) landbouwmachines zoals; maaier, tractor, landbouwwerktuigen, tractoren etc.

lees meer »

Groot in gras

lees meer »

Bayer is een internationaal concern uit Duitsland, met het hoofdkantoor in Leverkusen, Noordrijn-Westfalen. De moeder-holding Bayer AG overkoepelt de divisies HealthCare, CropScience en MaterialScience.

lees meer »

Cehave Landbouwbelang is de agrarische coöperatie uit Veghel en vond haar oorsprong in 1911, toen nog onder de naam C.H.V. Inmiddels zijn vele directieleden, fusies en overnames de revue gepasseerd. Door deze organisaties samen te voegen en de kennis te bundelen is Agrifirm uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandse agrarische markt en is de organisatie zelfs internationaal, in Europa en China, zeer actief.

lees meer »

Full service adviesbureau met hoofdkantoor in Wageningen werkzaam voor ondernemingen uit de gehele keten van agrarische productie.

lees meer »

verzekeringen

lees meer »

rinters, laptops, computers, digitale camera's, servers, opslag, netwerken, software etc.

lees meer »

Een in Maassluis (Nederland) gevestigde producent van landbouw- en melkmachines

lees meer »

Dit Nederlandse overheidsinstituut verzorgt informatie, monitoring en wetenschappelijke onderbouwing van het volksgezondheidsbeleid.

lees meer »

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren.

lees meer »

De Dusseldorp Groep beschikt over specifieke kennis op het gebied van afvalinzameling, grond-, weg- en waterbouw en recycling.

lees meer »

De Rabobank is een bank zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. U kunt bij ons terecht voor al uw dagelijkse bankzaken.

lees meer »

Abab Groep is een Nederlandse accountancy- en adviesorganisatie, die vooral actief is beneden de grote rivieren.

lees meer »

Technische Universiteit Eindhoven

lees meer »

Svedex. Toonaangevend in deuren, binnendeuren, kozijnen, schuifdeursystemen, deur, binnendeur en kozijn.

lees meer »

Varkens KI Totaal levert varkensgenetica en hulpproducten voor varkens KI (kunstmatige inseminatie) door heel Nederland.

lees meer »

De VanDrie Group levert kalfsvlees over de hele wereld. Onze website biedt u informatie over kalfsvlees, de VanDrie Group en haar dochterondernemingen.

lees meer »

Nieuws, leveringsprogramma's, diensten en financiële dienstverlening, technologie en milieu.

lees meer »

Academisch en topreferentie ziekenhuis met regionale en landelijke functies op het gebied van de patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs en specialisten

lees meer »