belangstelling

HomeDienstenTrainingBelangstelling Verkoop Academie :…

Verkooptraining


Verkooptraining

Verkoop is in ontwikkeling. De verkoper, de (potentiële) klant en zelfs de markt is continu in beweging en verandert continu. De persoonlijke vormen van verkoop zijn hierin onderscheidend en dit zal niet veranderen. Hierdoor vertoont u een bepaald gedrag naar uw verkoper.


Verkopen

Verkopen is een handeling om de aankoop van producten en/of diensten aan te moedigen en het koopgedrag op korte, middellange of lange termijn positief te beïnvloeden ten gunste van de (potentiële) klant en de eigen organisatie. Dit laatste wordt nog weleens wordt vergeten, waardoor organisaties regelmatig en onnodig onder druk komen te staan.

 
Verkooptrainingen

Belangstelling zorgt met haar verkooptrainingen dat de verkoper invloed krijgt op de veranderingen bij de (potentiële) klanten en zijn gedrag. Tijdens deze training passen we een methode toe waarin de verkoper positieve invloed heeft op het gedrag van de (potentiële) klant. Het gedrag is overigens niet per definitie goed of slecht. Uit de praktijk blijkt dat de (potentiële) klant dit als zeer prettig ervaart.

Het doel van deze training is om het persoonlijke vertrouwen tussen uw verkoper en de (potentiële) klant te verbeteren. Dit bereiken we door het gedrag van de (potentiële) klant in kaart te brengen, zonder deze in hokjes te plaatsen. Op deze manier kan de verkoper de (potentiële) klant het beste helpen bij het inkopen en het positief veranderen van hun gedrag.


Op welke manier verkoop je je boodschap?